Geheel in mijn hart gedragen.
Vol vreugde met jou geleefd.
Zo dankbaar,toen jij werd geboren,
volwaardig,en mooi als in een droom.
Maar nu word het misschien erg stil
zonder jou.
O,mijn lieveling,
ik zal jou moeten laten gaan,
als het zo mocht zijn.
De kracht van de liefde die jij mij gaf,
zal ik nooit vergeten.
Jou lieve gezicht,
staat voor altijd in mijn hart!!!