Mijn verleden eet mijn heden op
Ik heb er mij buik van vol
Alweer moet ik vroeg in de morgen
Voor voorbije zaken gaan zorgen
Het boeit me te veel al die tijd
Ik wil die ketting wel kwijt
Ik schilder een Friese toren
Hij staat bewegingsloos te poseren
Wat is zijn verleden?
En wat zijn heden?
Meer fundering dan een mens
Ik wil zonder fundering bewegen
Dwalen over ‘s heren wegen
en waar ga ik staan
als je me van harte toe roept
Goed Goan!
Blijf goed goan!