ik hoop dat je mij begrijpt,
elk woord en gevoel was zo speciaal!
maar meer kon ik niet meer van me geven,
ik wist niet wat de toekomst ons brengen kon...
het zou niet oprecht zijn geweest,
ik wist niet hoe en wat er was overkomen?
je hebt wel van die verhalen dat het kan gebeuren,
ik hoop dat je dit zal lezen!
je hebt me weer toch ook iets gegeven,
moest het een les zijn geweest?
ik ben blij dat jij me die hebt beleefd!
het is jammer dat je zo bent gegaan,
ik wou graag dat onze vriendschap bleef bestaan!
dank je voor de mooie tijd xxx