Doe toch niet zo slap
je vlucht voor dingen
die je zelf hebt veroorzaakt
Doe toch niet zo dom
je moet de gevolgen onder ogen zien
als je 't naar school gaan, staakt
Doe toch niet zo naief
wees een vent
en steek je kop niet in het zand
Doe toch niet zo zielig
je kiest er zelf voor
Luister nou gewoon eens naar mij, je rechterhand