Hayley D.
Ik had hayley ontmoet,
Via Facebook.
Kreeg mot met der,
Waar ik spijt van heb.
Nu stond der op der profiel,
Dat ze overleden is.
Dit deed me zeer, en nog,
Vraag ik me af of het echt zo is.
Ik ben niet slim geweest,
Ik dacht niet na, maar wanneer nou wel.
Nu denk ik, al is ze niet weg,
Heen gegaan.
Misschien dat je het wel leest hayley.
En als je het leest,
Laat het me dan weten oke.
Want wil het gewoon niet geloven,
Kan het niet geloven.
Alsjeblieft,
Ik weet op de een of andere manier,
Dat je het leest,
Dat je er nog bent.
Vergeef mij oke,
Iedereen maakt wel is fouten,
Ik dacht niet na,
Ik dacht niet verder.