Ik wacht, iedere dag
Op die 4 woorden
Van jou…ik houd
Zoveel van je
Maar jij zit opgesloten
Bent gesloten
Wat gaat er in je om?
Opgesloten in je hoofd
Emoties als verdoofd
Gesloten als een dik boek
Vol verlangens, ik roep
Je, je hoort me niet
Ik wil je bevrijden
Stop het lijden
En dat je ziet
Dat ik er altijd voor je ben
In de goede en de slechte tijd
Dat ik je als geen ander ken
Je vertrouw, voor altijd
Ik heb soms spijt
Van al die pijn
Die ik je aan heb gedaan
Ik wil je niet kwijt
Zo mag het niet zijn
Ik zal hier voor eeuwig
Blijven staan
En wachten, op die 4 woorden…