Met mijn gitaar
in mijn hand
Loop ik rustig en alleen
over het warme zand.
Een melodie in mijn hoofd,
vier akkoorden die samen
een lied vormen
waar we eerst niet uit kwamen
Woorden bij die melodie
vormen samen een lied
een lied over
ons gezamelijke verdriet
Troost is het woord
het woord dat ik vind
met mijn gitaar in mijn hand
spelend in de wind