Kan het niet vinden met mezelf
geeft een onrustig gevoel
Ben al tijden de richting kwijt
leef mijn leven zonder doel
Altijd down, in mezelf gekeerd
nooit meer gelukkig of vrij
Niemand, nee niemand
weet wat er woelt in mij
Zoek mijn hulp in psycho-therapie
praat, krijg opdrachten mee
wordt me bewust hoe ik mezelf zie
Maar helpt het helemaal, nou nee
Zonder m'n kinderen, een baan
voel ik me nutteloos, weinig waard
Een relatie, ik durf er niet voor te gaan
laat me niet kijken in de kaart
Zo zak ik steeds dieper
dieper weg achter die muur
En merk ik dat ik alleen nog maar
door de kiertjes gluur
En zo kabbelt mijn leven verder
gaat alles aan me voorbij
Met een zwaar gevoel
van ik hoor nergens bij
Weet dat ik moet veranderen
ik doe mijzelf geen goed
Het lukt me nog steeds niet
weet niet hoe het moet