Soms denk ik aan jou, aan de vriendschap die er was.
We hadden mooie en sombere momenten, konden altijd bij elkaar terecht.
De vriendschap is voorbij gegaan, op een manier waarop ik niet had gehoopt.
Het zal zo moeten zijn, daar ben ik zeker van.
Ieder mens maakt keuzes in zijn/haar leven. En de een zal een keuze moeten maken omwille van een ander. Ik koos voor het welzijn van mijn dochter. Waar ik geen spijt van kan hebben.
Het is gegaan zoals het is gegaan, we hadden een mooie tijd.
En daar kwam een einde aan.
Van begin tot aan het eind, heb ik geen spijt.
Het is een goede beslissing.