je belooft iets te delen
het ligt achter de kast
we komen het halen
haakjes worden verbogen
er wordt gehengeld
van alles komt er boven water
een diversiteit aan sokken
die nooit in de kast
laat staan uit de kast kwamen
en ja hoor
wat stond er in de andere hoek van de slaapkamer
niet achter de kast
maar naast de kast
de beloofde Marjolein Bastin kalender
van vorig jaar
veel schilderplezier zusje
zeg ik met een schaterlach
plus gehavende knokkels
is weer eens wat anders dan een blauwe teen
vannacht droomde ik dat ik in mijn nachtpon en met blote benen in het taxibusje
door Den Haag reed