Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de toneelblijver
§*§*§
de toneelblijver
de oude klok slingerde door luchtledig
wolken schilderden juiste achtergronden
gebakken lucht omhulde het tafereel
het juiste moment tussen de bedrijven
een onuitgepakte liefde met veel drama
kusjes hier en daar om publiek te omarmen
op stevige poten stormde de hoofdpersoon
trok het gordijn weg en was vertrokken
rukte aan het decor wat nog over bleef
zonder de tot vervelens herhaalde tekst
klonk alles opeens totaal onbekend
waar blijf je dan met je onuitgeslapen
vanonder de vloer fluisterde een hoofd
dat hij nog wel een goede draai wist
helaas verstond niemand deze minkukel
gaan we op deze voet door of wat
het klappen werd steeds ongeduriger
reserveringen werden ingetrokken
de lampen schenen tegen de kuiten
het publiek begon zijn haar te kammen
alles zag eruit zoals voor het begin
hij bleef nog even bijkomen als pauze
spaansbenauwd voor de naakte scene
alle buren waren bemand met video's
§*§*§
Reacties op dit gedicht
mucho vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Janny Scheybeler de Jonge
:
Vrijdag, augustus 09, 2013 10:13
ja
je kunt wel schrijven hoor!!!
Over dit gedicht
Auteur:
mucho
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
07 augustus 2013
Thema's:
[Bewondering]
[Verhalen]
[Ironie]