Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kader
Men neme een stuk vierkant papier
liefst wit en valt de leegte in
van het nog maagdelijk blad
Een witte muur is een vloek
in de kleurige natuur
gruwel voor een graffiti artiest
stilte die naar rumoer zoekt
andersom met net zo snelle schreden
In de nacht aangetrokken door licht
fladderen nachtvlinders mee met stromen
branden hun vleugels en óp duisternis
Reacties op dit gedicht
Stanislaus Jaworski vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Melissa Ninkeula
:
Woensdag, augustus 07, 2013 19:42
Heel mooi!
september
:
Woensdag, augustus 07, 2013 19:34
Sterk schrijven, erg goed.
Over dit gedicht
Auteur:
Stanislaus Jaworski
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
07 augustus 2013
Thema's:
[Dood]
[Natuur]
[Verandering]