Hoer…
En ze wrijft over dat verwarde zwarte haar
maar denkt dan aan wat haar moeder heeft gezegd,
liefde liefde, ik lach daar mee.
Ze zegt “ik ben geboren om te proeven van het leven”
dus laten we dat maar eens proberen.
Haar schaamte is iets minder, haar broekje nog iets kleiner.
Pfff, ik net iets zatter.
Twee voor de prijs van één staat er in het Russischs,
maar ik ben alleen deze keer, wat een mooi meisje, jammer!!!
Ik praat, ik vertel, zij kijkt naar me met open benen.
De prijs is net dezelfde, hoe mooi ze ook is, ze luistert niet meer.
Een half uur is een half uur, ik trek mijn broek op,
zeg haar dat het me spijt en verdwijn dan in de avondlijke duisterheid…
esteban 7 Augustus 2013