Wanneer alles donker wordt,
Zie je dan mijn kleuren nog,
Een pallet met een regenboog,
Ik zie namelijk niets meer,
Het is alsof alles in elkaar stort,
In de morgenstond,
De hitte van de opkomende zon,
Zoals iedere dag begon,
Is het zoals iedere dag?
Iedere morgen dat je me zo vondt?
Een handvat als enig houvast,
Mijn enige overlevingskans,
Ik mag niet loslaten,
Ik ben een overlever, een zwerver,
Ja, dat is de naam die bij me past,
Ik ga hard, en ik ga snel,
Met een enkel handvat,
Als de bliksem,
Schiet ik aan alles voorbij,
Desondanks, neem ik alles in me op,
Uiteindelijk is alles mijn eigen,
Uiteindelijk,
Dan kom ik er wel..