Als alles dan weer rustig is
en iedereen naar huis
De flesjes leeg in het krat
en de vaatwasser weer aan
Zo'n twee dagen later
Pas dan, begint mijn hoofd.
Dan borrelt onder water de frustratie
van de niet-gezegde zin
het roekeloze besluit; de ondoordachte actie
En ik ben bovenal in de war
Want ben ik dus dit?