Je fluistert en lacht,
Doet alsof er niets is,
Geen emoties,
Maar net zoals ik,
Acteer je er op los,
Alles is praal,
En alles is pracht,
Net zoals jij,
Wil ik dat doen,
Geen zorgen,
Alleen de lol,
Geen gezeik,
Zien waar 't schip strand,
Iedereen blij,
Ik weeg op,
De voor's,
En tegens,
Maar ik vind dit te leuk,
Vandaar dat ik niet stop,
Macht der ongrijpbaarheid,
Zin van het onbeschreven woord,
Onuitgesproken mening,
Geen onnodige bochten,
Het gevoel van zorgeloze dagen,
Ik voel me bevrijd..