je gaf me liefde als niemand aanders, nee niemand anders.. Ik sta alleen zonder jou ik wil dit niet waar blijf je nou? Waaraan heb ik dit verdiend schat ik weet het niet ? Waarom ben je weggegaan, waarom heb je mij laten gaan! Mijn tranen worden niet moe ik wil stoppen maar ik weet niet hoe!? Ik blijf steeds aan je denken zo kan ik niet verder, je hebt me pijn gedaan m'n hart gebroken ik dacht dat ik in je kon geloven maar blijkbaar niet zoals je ziet liefde verblind!!