Samen bewandelen wij een nog
onbekende weg.
Samen ook al kennen wij ons nog niet.
Wij lachen en wij praten,
over en weer via de mail.
Bij elkaar voelen wij ons goed,
delen wij onze gevoelens en hangt magie
in de lucht.
Samen bewandelen wij voor ons een nog
onbekende weg.
Samen en ook toch wel alleen.
Maar samen zullen wij niet verdwalen,
op deze voor ons nog onbekende weg !!!