ik wil terug liefde voelen
terug van iemand kunnen houden
ik voel niets
ik leef met haat elke dag
over en over
ik wil niet praten
mensen praten te veel
en er word niets gezegd
ik wil niet praten
over dingen die ik niet
kan uitdrukken
-ondertussen heb ik de liefde gevonden:) en het voelt heerlijk,dit is een oudje-