ik wil niets voelen
ik wil aan niets denken
ik wil terug rechtop kunnen lopen
zonder te wankelen en
dreigen te vallen
door alle druk op mijn schouders
ik kan het leven niet meer aan
rust in mijn hoofd is alles wat ik wil,
complete rust.
-uit de oude doos,tegenwoordig voel ik me veel gelukkiger:)-