Jij,
waar ik zo ben van gaan houden
diegene die mijn liefde beantwoorde
wederzijdse liefde dat is
wat tussen ons is gegroeid
na maandenlange vriendschap
jij,
de ware
waar ik zo lang heb op gewacht
van jou houden voelt natuurlijk
jij ,
laat mij speciaal voelen
bij jou kan ik zijn
wie ik ben
ik hoef me niet te verstoppen
of me anders voor te doen
De band dat we hebben is zo intens
tegen jou kan ik alles zeggen
ik hoef me niet te verbergen
Bij jou wil ik zijn,
voor altijd
ik laat je niet meer gaan,
mijn lieveke