verliefd, verlangend, jij niet hier
m'n lichaam smacht naar jou
hoop dat je snel hier bij me bent
m'n lief ik hoop heel gauw
dan worden m'n gedachten afgeleid
vijandige energie, enorm
concentreer me op de energie
een gestalte die krijgt vorm
dacht je nou werkelijk indruk te maken
met die kwaaie kop?
ik kies voor hem, niet voor jou!
so........ op!