Als zij het niet is, is het niemandMet andere woorden, het is haar of niemandNiemand dusHet is iedereen behalve zijZij is het nietIedereen dusNiemandAlleen zij
Als zij het niet is, is het niemand
Met andere woorden, het is haar of niemand
Niemand dus
Het is iedereen behalve zij
Zij is het niet
Iedereen dus
NiemandAlleen zij