Dan begint het,
als de action kerstspullen weer in de schappen liggen,
het augustus is en het blijft regenen.
dan komen kleine onuitgenodigde gasten in mijn kamer,
die een zoem geluid maken waar je gek van wordt.
de ochtend daarna ben je lek geprikt,
en denk je,
had ik maar……