Eigen wereld
Geen bezoek
Geen reactie
Geen respons
Geven, maar niet krijgen.
Altijd ze blijven zwijgen
Of is het geven maar niet nemen?
Misschien bang om tijd te claimen?
Het hoeft niet meer
Het is stuk leg je erbij neer.
Verwijderd uit het gezin,
Wat er ooit was, in het vroege begin.
De pijn van steken in mijn hart,
Van een leven zonder hun… apart.
De beurse plek in een ziel,
Toen het mooie leven van z’n voetstuk viel.
Een eigen wereld een eigen leven,
Eigen regels, eigen liefde geven.
Niet verklaren waarom en waarom niet,
Geniet!! geniet!!
Ogen geopend kijkend naar wie je bent,
Geschrokken, dat ik ze nooit zo heb gekend.
Als lood in zee gegooid,
Dat vergeef ik ze nimmer nooit.