Dit gevecht kan ik niet winnen
Dit gevoel is zo diep van binnen
Zonder jou doorgaan in de leegte door het leven
Ik zit te beven geen hoop tot slot verlaten en vergeten
Opstaan deed mij weinig, zonder jou is ieder moment onbegrijpelijk en voel ik pijn
Ik kan hier niet mee omgaan, dit gevecht vreet me van binnen
Kom terug verlos me van deze eenzaamheid die mij niet met rust laat