Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gesloten hoofdstuk
het hoofdstuk is definitief gesloten
met pijn in het hart
het aandenken aan jullie
is wat het leed verzacht
altijd zal ik aan jullie denken
het papiertje is tot mn dood
al ontnamen mijn ouders mijn kansen
jullie maken me groot
geld maakt niet gelukkig
maar het helpt in alle opzichten
de druk is van de ketel
en ik kan me op de toekomst gaan richten
Reacties op dit gedicht
kGm vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
~Abracadabra~
:
Zaterdag, augustus 17, 2013 00:25
Een stukje waarheid is hier geschreven. Mooi
Over dit gedicht
Auteur:
kGm
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
16 augustus 2013
Thema's:
[Familie]