Theo Wijker, R.I.P.
De hand die hier de bloemen plukt
maakt steeds de vreemste keuze
Hier uit ons midden weggerukt
één van de allerfijnste reuzen
Het hart op de tong gesneden
nooit om een mening verlegen
Een rijk bewogen verleden
nu uit dit leven ontstegen
De klappen van het leven
wist je groots te dragen
Hebt je eigen weg beschreven
tot het laatste van jouw dagen
Ik ga je missen hier en daar
het gaat je goed waar je nu bent
Dit schrijven is mijn gebaar
aan ieder die jou heeft gekend
Rust zacht ,Theo
Sterkte aan alle familie ,vrienden ,
Shiva ....