Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
loslaten
Loslaten doe pijn
wetend dat er ergens
een doekje tegen het bloeden
te vinden moet zijn
ik laat je gaan
hoewel mijn hart het niet wil
ik moet je verlaten
mag niet achter je staan
je verlaten uit je leven
ik wou dat ik mocht blijven
dat ik je kon zeggen
dat ik je nog zoveel heb te geven
maar ik zal je missen
hoe erg ik je stralende ogen
je gulle lach en kuiltjes
mis zal ik moeten gissen
Nee loslaten doet pijn
je neemt mijn hart mee
naar een plek waar
wij niet meer bij elkaar zijn
Reacties op dit gedicht
starcollector vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
kiezeltje
:
Zaterdag, augustus 24, 2013 21:18
prachtig stuk voor stuk !
Over dit gedicht
Auteur:
starcollector
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
18 augustus 2013
Thema's:
[Gemis]