Stil aan de kant van de weg
hier sta ik dan
als een hert
verblind in je licht
Ik zou moeten kiezen
vechten of rennen
maar de keuze
is niet gemakkelijk
Oh mijn hart die wil
zo graag vechten voor
je liefde en het geluk
maar is bang voor de pijn
Mijn verstand zegt rennen
voor je je pijn gaat doen
angst als raadgever
bang voor dezelfde pijn
En hoewel ik blijf staan
verblind in je licht
geef je niet aan
wat jij wilt
Nog steeds verblind
door de stralen die je schijnt
angst voor de afwijzing
en dat jij uit mijn leven verdwijnt.
Ondanks deze verblinding
totale reddeloosheid
en onzekere toekomstvisie
wil ik vechten voor jou
Vechten zoals ik dat nog nooit
gedaan heb geen idee
of ik het wel kan
vechten voor die trotse man
Nu starend nog altijd
in je mooie licht
laat ik me vallen
en doe mijn ogen dicht.