Je bent meer ,veel meer
dan alleen maar mijn meisje
je bent mijn alles
en het belangrijkste in mijn leven
zonder jou kleurt de lucht grijs
met jou wil ik door dit leven gaan
met jou voel ik me stevig staan
ik wil er voor je zijn waneer alles
goed gaat,maar ook wanneer
alles tegen zit
Ik hou van je
en ik hoop dat ik je ga kunnen
gelukkig maken want dat verdien je
een gelukkig leven te mogen leiden!