zomaar ineens was ik mini
normaal altijd maxi
nu mini
zomaar is alles aan mij kleiner
kleinere handen
kleinere voeten
alles kleiner
jou handen groter dan de mijne
je ogen, voeten oren
alles groter dan bij mij
nu ben ik een kaboutertje
en jij bent de reus
eindelijk eens klein en mini