Wat zijn 28 dagen lang zonder
jouw geruststellende glimlach, je bemoedigende woorden,
je troostende stem
Wat zijn 28 dagen lang zonder mijn therapie,
mijn stamelend vertellen,
mijn gevecht tegen hem
(en hem)
Wat zijn 28 dagen lang zonder
dat harde werken
Die tien kilo lichter zijn
bij mijn vertrek
Wat zijn 28 dagen lang zonder
Jouw veiligheid
Mijn veilig zijn
Die veilige plek
Wat zijn 28 dagen lang zonder...
Wat zijn 28 dagen lang...
zónder!