Ik weet niet hoe ik het moet zeggen,
het is niet met woorden uit te leggen,
je hebt mijn hart gebroken,
er met een mes in gestoken,
ze hebben het me van tevoren gezegd,
me 100 keer uitgelegd,
ik wilde ze niet geloven,
zat met mijn hoofd in de wolken, daarboven,
ik ben niet de enige voor jou,
jij bent niemand trouw,
zie je nou echt niet hoe je bezig bent,
hoe slecht je jezelf kent,
stiekem heb ik de hoop nog niet opgegeven,
je blijft toch in mijn leven,
maar wij samen, één bestaan,
die moed heb ik opgegeven, die heb ik laten gaan,
het zal moeilijk zijn,
en zeker niet fijn,
ik ben je kwijt,
tot mijn grote spijt,
eigenlijk heb ik je nooit gehad,
er is tot nu toe niemand die jou bezat,
misschien komt dat wel nooit,
je hebt gewoon je eigen ruit ingegooid,
je hebt het zelf verpest,
maar dat weet je best....