Haar stem die de vingers beweegt
laat ratelen als botten van een skelet
Haar tatoe golft met haar mee
zou zij weten van het breken
der golven op graniet
waaronder zand verdwijnt
slib, slik en algen
Een holte verschijnt
vult zich met ledigheid
Wij vielen om door een teveel
aan gewicht, te weinig drijfbaarheid