let me be my own way
let me do my own things
and let me have my own ideas
I want to be create my own destiny
my own personality
let me do,
let me kiss
let me quirrel
let me think
let me love the persons that I really love
I ask for one thing
and that's freedom
so,let me all go my own way
I want to chose my own friends
and give them love
straight from my heart
you just have to give me freedom
it's so important to me
I think that it will change a lot
when people have more freedom
don't you think ?