Hoe gaat het met ons?
Dat vraag ik me af
Zijn wij nog wel soms
Op goede termen,
Ik denk het wel
En jij denkt het ook
En elke keer als ik niet bij je ben
Sluipen er gedachten in me hoofd als rook
Het niet bij je zijn vermoord me
Het bij je zijn verblijd me
Houdt je in, laat het eruit, zet je
emoties aan de kant, maar laat ze zien zei ze,
Ik weet nu niet goed wat ik moet doen
Is het te vroeg voor een eerste zoen?
Zolang ik maar er alles aan kan doen
Zodat jij niet verdwijnt, maar het schijnt
dat mijn gedachtes op willen geven...
Wat nu?