Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn hart
Op mijn zoektocht
kruistocht naar jou
mijn enigste liefde
de man die mijn hart
in vuur en vlam kan zetten
Veel verkeerde afslagen
die heb ik genomen
bij elke keuze die ik maakte
dacht ik dit is de man
de prins van mijn dromen
De hartzeer die ik voelde
bij de ontdekking
dat de afslag verkeerde
keuze bleek te zijn
enorm veel pijn
Elke keuze heeft zijn reden
waarom de een zo lang
de ander zo kort
of extreem pijnlijk
Ik geloofde in liefde
op het eerste gezicht
ik geloofde in houden van
onvoorwaardelijke
vertrouwen met je ogen dicht
Na de breuk van een
het stoppen met de ander
twijfelde ik aan mijzelf
deed ik nou wat fout
wil jij dat ik verander
Mijn hart is gebroken
gelijmd en geheeld
vertrapt kapot gegooid
in duizenden stukjes gevallen
en wacht tot iemand het streelt
Diep van binnen
is er een spoortje hoop
dat er ergens nog iemand
is die liefde weet te geven
alleen loop ik er niet mee te koop
Reacties op dit gedicht
starcollector vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ILse Bruintjes
:
Dinsdag, augustus 27, 2013 16:42
mooi gedicht
Over dit gedicht
Auteur:
starcollector
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
27 augustus 2013
Thema's:
[Liefde]
[Hoop]