Luisterend naar muziek uit mijn jeugd
die me terugbrengt naar die onbezorgde tijd
gedachten vol weemoed maar het doet ook deugd
onbezonnen, ver weg, dat is kwijt
Die muziek brengt kriebels in mijn buik
maar kan me ook wat verdrietig maken
Al die herinneringen waar ik dan in duik
soms bang juist die kwijt te raken
Foto's heb ik uit die tijd bijna niet meer
Ik flikkerde ze weg, begon een nieuw begin
Nu doet het toch wel zeer
Maar zag er toen het nut niet van in
Zal ik ze opschrijven? Al die avonturen
Voor als ik ze kwijt raak ooit op een dag
Dan kan ik altijd nog in mijn boekje gluren
Zal ik de dingen dan weer zien, zoals ik ze toen zag