Waarom ik. Ben blij dat het de relatie is stop gezet.
Mis alleen iemand naast me die mij lieft heeft.
Mij kan troosten. elkaar keuzes kan accepteren.
Voel me leeg van binnen.
Tranen die te diep zitten om zich te uiten.
Hopend dat deze ware hel snel voor bij zal zijn.
Hopend dat ik niet compleet gek wordt wordt van me zelf.
door het lege gevoel.
iemand die mij leven compleet maakt, maar ik voor zal vechten. eerlijk en vertrouwen voorop staat.
Het lege gevoel. is te onbeschrijfbaar. het voelt bijna als of je iemand bent verloren. En grote deels je zelf. het exacte woord is moeilijk te vinden er voor.
Het lege gevoel.
Een verhaal waar aan gerommeld is. waar ik in het duister ben gezet.
vrienden die je total laten zitten en maar een kant van het verhaal horen.En geen gehoor aan de ander geven.
Het maakt je verbitterd, wantrouwig angstig. wat of wanneer dit vreselijk lege gevoel op houdt.