Geschreven regels
Spiraal tot einde
Woeling van emotie
Geschreven commotie
Geschreven regels
Bedacht door zijne
Meester der pen
Volledige zen
Geschreven regels
Begeleidt door woede
Verdedigd met angst
Inspiratie drang
Geschreven regels
Soms een warboel
Een woordendonder
Een mirakel
Een afschrijving van emotie
Zonder controle
Zonder enig begrip voor woorden
voor grammatica
Waar emotie de overhand leidt
een raaskalling van woede, angs, blijdschap, liefde,
alles...