Het is moeilijk,
Het doet pijn
Al is het vaak moeilijker
En pijnlijker bij jou te zijn
Het komt in golven
Het overspoelt
Bij jou is het gerichter
En bedoeld
Het is eenzaam
Het is zwaar
Wanneer jij helpt dragen
Is het minder naar
Ik mis je
Kom maar gauw
Ik red me wel
Maar het is makkelijker mét jou