7 treden
___________
Slechts zeven treden
Naar een hemel zo dichtbij
Het is zo lang geleden
Dat ik was wat ik niet ben, zo vrij
Slechts één trap
Naar een leven zonder pijn
Nog één kleine stap
Nooit meer droevig zijn
Slechts zeven treden
Naar een hemel zo dichtbij
Dan kan ik zijn wat ik geweest ben
Zo vrolijk en zo blij
Een hoge brug
Misschien een trein
Het gaat zo zalig vlug
Nooit meer droevig hoeven zijn
Slechts zeven treden
Naar een hemel zo dichtbij
Niet denken aan 't verleden
Voor eeuwig altijd vrij