Elke dag schrijf ik jou, mijn mooiste woorden
rouw en tranen onbesproken
in een leven vol geluk
Elke dag lijmt ze
zout verdriet ver weggestoken
reikend naar wat overbleef
wacht ze, tranend stil gebroken
...hoewel ze jou daar nooit van schreef
Elke dag smeek ik waarheid
om een leugen, mooi verwoord
dat alles even anders bleek
doch mijn gebeden ongehoord
Ongelezen woorden stuk
verscheurd op blad papier,
elke dag schrijf ik