je zegt me
hoe ik je opwindt
hoe prachtig
en hoe mooi je me vind
je zegt me
dat je in mij een schatje ziet
erg liefdevol
en dat ik jou die liefde biedt
je zegt me
dat ik je heel fijn kroel
met tederheid
dat ik je knuffel met gevoel
je zegt me
dat je het zo waardeert
dat we afspreken
en dat je het echt probeert
je zegt me
"jij hebt geduld met mij"
claimed mij niet
zijn samen nog vrij
maar ik zeg je
onzekerheid wordt gevoed
ik wordt verdrietiger
als jij mij steeds alleen ontmoet
ik wil meer, ik wil jou.