Dit is wat ik nog even kwijt moest.
Ik zal er voor je zijn in moeilijke tijden.
Ik zal er voor je zijn in goeie tijden.
Maar zal er gewoon altijd zijn.
Om naar je te luisteren.
En je kan me altijd alles vertellen.
Zolang het voor je zelf maar goed voelt.
En ik zal je nergens toe dwingen.
Want daar heb ik een hekel aan.
Ik ben ik en niks verandert dat.
Ik zal me zelf zijn en blijven.
Voor mij hoef je niks te laten.
Voor verdriet kom je naar me toe.
Voor advies ben je altijd welkom.
Het maakt niet uit voor wat.
Je hoeft het alleen maar te vragen,
Of te zeggen want ik ben totaal niet moeilijk.
En weetje ik voelde iets speciaals.
Wat ik eigenlijk niet eerder gevoeld heb.
Weet niet of ik goed zit met me gevoel.
Maar hoop het wel en dat het wederzijds is.
Maar daar kom ik nog wel achter.
Of althans dat mag ik hopen.
Help jij mij met wat ik je vraag.
Het enige wat dat is.
Is dat je eerlijk bent tegen me.
En gewoon eerlijk zegt.
Wat je van mij vind.