September zon
Blijf nog even hier
blijf ,gun ons nog wat plezier
Augustus bracht geen zomer
het duurde veel te kort
Blijf nog als je wil
geef mij jouw warmte op mijn huid
Ik ben wat huiverig voor de koude
dus mijn hart roept het uit ;
September zon
we dansten tot de dag opnieuw begon
twee harten samengevoegd
zolang de nacht bestond
September zonlicht
brengt weer een glimlach op mijn mond
Kijk ,naar hoe je straalt
de jaren zijn je goed verlopen
Ik zie nog steeds je laatste tranen
die toen vielen op je wang
Maar we hebben het gehaald
verder dan we konden denken
Toch zijn we niet vergeten
hoe onze reis begon
September zon
herinnerend ,
waarom de tijd niet van ons won
Twee harten samengevoegd
zolang de nacht bestond
September zonlicht
brengt weer een glimlach op mijn mond
September zon
we dansten tot de dag opnieuw begon
twee harten samengevoegd
zolang de nacht bestond
September zonlicht
brengt weer een glimlach op mijn mond
September zon
we dansten tot de dag opnieuw begon
twee harten samengevoegd
zolang de nacht bestond
September zonlicht
brengt weer een glimlach op mijn mond
September zonlicht
brengt weer een glimlach op mijn mond...
Vrij vertaald naar ;September morn (Neil Diamond}
(redelijk zingbaar ...)