Is het beste moment dan nu als niks meer minder is dan het grootste deeltje?
Dat wat we niet eens met het blote oog kunnen zien?
De basis als fundament belichaamt de realiteit in zover het brein snapt wat het waarnemen kan. Cirkels als pilaren ter in stand houding van het geheel. Een tijdloze matrix vol geheimen en verleidingen. Zal de tijd er rijp voor zijn?