Even helemaal naar beneden.
Even helemaal verdoofd.
Even helemaal geen gevoel meer in m’n benen.
Even voel ik de warmte verdwijnen uit m’n tenen.
Even zie ik weer alles voor me, ondanks zo lang geleden.
Even zie ik alles weer van een half jaar geleden, even helemaal verdoofd.
Uitzwaaien uit respect,niet omdat je die gene zo goed kent.
Even 5 minuten een arm om iemand heen slaan.
Ook al ken je die gene helemaal niet.
Dat die je uit respect, wat het is jou vak.
Empathie, maar zelf zak je ook half door de grond.
Even bij komen met een bak koffie.
Even evalueren hoe jij het nou allemaal vond.
Eerste dag stage,een dag om niet snel te vergeten.