Je hebt een plekje in mijn hart veroverd,
waar je nooit meer vandaan komen zal.
Hoe hard ik ook mijn best doe jou te vergeten,
jij was de gene die mijn hart voor altijd stal.
Je bent vast gaan zitten in mijn gedachten,
zit vast geroest in mijn ziel.
Ook al zie ik je nu niet meer en denk jij anders,
er zijn zoveel redenen waarom ik voor jou viel.
Er zal altijd een stukje van jou bij mij blijven,
hoe ver weg je in werkelijkheid ook van mij staat.
Ik kan ermee leven ookal doet het mij pijn,
het is een feit dat mijn liefde voor jou bestaat.